Kiemelkedő és figyelemre méltó teljesítmények
 
Szeretnénk bemutatni azokat az intézményeket, ahol jelenleg a legjobb eredményeket tudják elérni a gyermekek.
A kiemelkedő eredményeket elérő iskolák mellett azokat az is megjelöltük, ahol évről évre azon dolgoznak, hogy jobb eredmények születhessenek.
Ahol a gyermekek hozott tudásához, képességéhez képest kiemelkedő pedagógiai teljesítmény születik és látszik a folyamatos fejlődés.

Az elemzés hivatkozásánál kérjük, hogy az eredmények helyett a weboldal címére történjen a hivatkozás, hiszen minden évben frissülnek az adatok.

A korábbi budapesti rangsor helyett a sokkal bővebb és országos információt adó összehasonlítást ajánljuk, ami a keresésben és a intézmények adatlapján is elérhető akár a listák felsorolásából az iskola nevére kattintva. Keresd a varázspálca ikont!

 
Legjobb eredményű iskolák Legjobb eredményű iskolák
Kompetencia méréseken legjobban teljesítő általános iskolák. Az összeállításnál a matematikai és szövegértés eredményeket kombinálva vettük figyelembe, felhasználva a legutolsó mérések eredményei mellett a korábbi éveket is.
 
Feltörekvő iskolák Feltörekvő iskolák
A feltörekvő iskolák azok, amelyek évek óta javuló eredményeket mutatnak az egyes kompetencia felméréseken. Ezek az eredmények nem minden esetben kimagaslóak, de látszik, hogy az intézmények évről-évre tesznek azért, hogy jobb oktatást kapjanak az oda járó gyermekek.
 
Kiemelkedő pedagógiai teljesítmény Kiemelkedő pedagógiai teljesítmény
Az Oktatási Hivatal által készített "Kiemelkedő teljesítményű iskolák" riport alapján azok az iskolák, ahol a legtöbb esetben volt kiemelkedő a pedagógiai teljesítmény az adott társadalmi összetétel és előzetes tudás figyelembevételével.
 
Stabilan jól teljesítő iskolák Stabilan jól teljesítő iskolák
Évek óta megbízhatóan stabil és magas teljesítményt nyújtó iskolák. Általános iskolák esetében ez kiemelkedő eredménynek számít, ahol a körzet tanulói kerülnek be az iskolapadba.
 
 
   Hasznos volt? Hogy máshoz is eljusson, kedveld legjobbiskola.hu a facebookon oldalunkat!
 
Háttér Fotó: FOTO:FORTEPAN / Angyalföldi Helytörténeti Gyűjtemény, Gádoros Lajos