Barion Pixel

Inspiráld a fiatalokat - KiwiCo magyaroszági partnere lett a legjobbiskola.hu

2020.08.19.


Inspiráló feladatok, kreatív fejlesztő készletek, tudományos projektek és művészeti feladatok. Ezt nyújtják a KiwiCo kreatív készletei gyerekek számára 0-18 éves korig, de felnőtteknek is.

A legjobbiskola.hu mostantól a KiwiCo magyarországi partnere lett, így rendszeresen fogtok tőlünk látni gyerekeknek szánt izgalmas kreatív csomagokat.

Fedezd fel és válaszd ki a kreatív csomagokat

Több különböző életkor alapján tudsz választani:

Minden hónapban újabb meglepetés érkezik

A kreatív dobozokra elő tudtok fizetni, így minden hónapban izgalommal tudjátok várni, hogy milyen érdekes feladat érkezik. A dobozok angol nyelven tartalmazzák az utasításokat, de nyelvtudás nélkül is könnyedén összeállítható, ezt csapatunk már többszörösen kipróbálta :)

Az érdekes feladatok közben fejlődik a logika, a gondolkodás, új dolgokat fedezhetsz fel. Ha pedig szeretnéd az angol tudásotokat is fejleszteni, akkor a könnyű lépésről-lépésre vezető utasítások mellett további izgalmas ötletek találsz a csomagban!

A minden hónapban megújuló csomag által folyamatos megunhatatlan meglepetésben lesz részük!

Válaszd ki most, hogy melyik korosztályba tartozol és fedezd fel a KiwiCo kreatív dobozaiba zárt csodát!

 

Panda Crate - 0 és 2 éves kor között

Itt az idő megalapozni a tudás alapjait a legkisebbeknél. A csomagok természetesen táplálják a kicsit kíváncsiságát. A dobozok úgy lettek tervezve, hogy megtanulják azt, amit a legjobban szeretnek: játszani, felfedezni és közös élményt átélni a szüleikkel.

A kiváló minőségű KiwiCo Panda csomagokat itt találod meg!

Koala Crate - 2 és 4 éves kor között

Gyakorlatias szórakoztató és tanító csomagok kezdő újítóknak. Kis óvodások számára kialakított oktató készletek. A gyerekek új anyagokat, eszközöket, technikákat és elképzeléseket fedezhetnek fel. Ezzel ösztönzi őket a gyakorlati tanulásra és a szórakozásra is. Minőségi élményt nyújt számukra túllépve az eddigi játékokon.

A kis óvodásoknak szóló Koala csomagokat itt tudod megrendelni!

Kiwi Crate - 5 és 8 év között

Egyik kedvenc csomagunk, ami már igazi komoly feladatokat is rejteget a kis felfedezőknek! Minden hónapban megkapjátok a kreatív tanulás egy-egy lépését. Az oktatókészlet óvodásoknak és kisiskolásokat is izgalmas élményt nyújt! Ösztönzi őket a tanulásban, az anyagok és technikák elsajátításában, amivel egy időre kis tudósokká is válhatnak egy mókás összeszerelés keretében

Kattints és rendeld meg a kreatív dobozokat most!

Atlas Crate - 6 és 11 év között a világ körül

Az Atlas csomagokkal a világ különböző kultúráit lehet felfedezni. Meg lehet ismerni más nemzetek szokásait, ismertebb helyeit. A STEAM koncepciónak köszönhetően az építőelemek segítségével ösztönzi a gyerekeket a gyakorlatias, játék alapú tanulásra. 

Az Atlas csomagokat itt találjátok!

Doodle Crate - Kis művészeknek 9-16 év között

Kreatív kézműves stúdió, amivel a gyerekek kifejezhetik magukat. A dobozokkal szórakoztató módon ismerkedhetnek meg a gyerekek izgalmas anyagokkal és érdekes technikákkal. Ahogy elkezdenek foglalkozni a dobozba rejtett anyagokkal elkezdenek saját maguk is álmodozni a további lehetőségekről és felfedezik saját ötleteiket.

Doodle dobozokról bővebben itt olvashatsz!

Tinker Crate - Laboratórium 9-16 éveseknek

A tudományt és a mérnöki munkát szórakoztató tudássá teszik a csomagok. A STEM (tudományos tantárgyak) tanulása fejleszti és inspirálja az újítók generációját. Szórakoztató projekt minden egyes doboz.

Kattints és ismerd meg a Tudományos kísérleti dobozokat!

 

A KiwiCo projektek megrendelésével izgalmas pillanatokat élhettek át és támogatjátok a legjobbiskola.hu csapatának munkáját is!

Ha további kérdésed van, akkor figyeld friss tartalmainkat vagy írj nekünk!

 

 

 

Cikkek

Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés