Barion Pixel

Összehasonlítás Kedvenceimhez rakom és értesítést kérek Intézmény igénylése

2092 Budakeszi, Fő utca 178.
Képzésforma:fejlesztő

Az értékelésekből eddig gyűjtött pontok száma: Még nem kapott szülői értékelést, legyél Te az első!

A Kinderzentrumban bölcsődés, óvodás, iskolás csoportokban neveljük és oktatjuk a és fejlesztjük a gyermekek személyiségét, de szívesen várjuk gyermekedet délutáni fejlesztő programjainkra, vagy tanulószobánkba.

Célunk a gyermek egész személyiségére figyelve az alapvető képességek, készségek, és jártasságok fejlesztése, és a bennük rejlő lehetőségek kiteljesítése. Ezt sokféle tevékenységgel, élményalapú oktatással, felfedeztetéssel valósítjuk meg, a család és a szülők bevonásával. A rendelkezésünkre álló környezetet sokféleképpen, kreatív módon használjuk. A gyermeki tanulás fontos alappillére a bizalom és a tapasztalás. Meghagyjuk a tanulás folyamatában a kísérletezés, a tapasztalás lehetőségét, így a gyerekek a problémamegoldásra törekszenek. A gyerekeknek olyan tanulási környezetet biztosítunk, melyben jól érzik magukat, amely ösztönzőleg hat kíváncsiságukra és tanulni vágyásukra.

Tapasztalataink szerint a bizalmas, nyugodt légkör kialakításában a gyermekek alacsony létszáma mellett a pedagógusnak is meghatározó szerepe van. A KIZ-ben dolgozó pedagógusok kiemelkedő szakmai tudásuk mellett hisznek abban, hogy a tapasztalás, az élmény és a bizalom meghatározó nevelési módszer. Minden gyermeknek segítünk képességei kibontakoztatásában, hogy saját tempójában, érdeklődésének megfelelően tanulhasson, fejlődhessen. Számunkra minden gyermek egyformán fontos. Nevelésünk, oktatásunk eltér a hagyományostól, „nyílt oktatási módszert” alkalmazunk, amely nagyobb lehetőséget biztosít a személyre szabott, egyéni foglalkozásokra. Nevelésünk kommunikációközpontú, így a kisgyermekek más nyelveket is könnyen elsajátítanak.

Minden gyermek számára készítünk egy saját nevelési-fejlesztési portfóliót, amit a gyermekek maguk is szívesen nézegetnek, és a szülők is rendszeresen megnézhetnek, kiegészíthetnek. A szülőkkel együtt neveljük a gyermekeket. A pedagógus és az intézmény partnere a családnak és együtt, közösséget alkotva neveljük a gyermekeket. Intézményünk segítséget nyújt a családok mindennapjainak megszervezéséhez, igény esetén biztosítjuk a gyerekek KIZ-en kívüli programjaira való szállítását, így a szülők munka után nyugodt légkörben, több időt tudnak gyermekükkel eltölteni. A szülői és a gyermekközösség kialakítása érdekében a KIZ-ben rendszeres, közös programokat szervezünk.

Tovább...

Plakát nyomtatás: Mutasd meg az iskola eredményeit! Nyomtasd ki és tedd ki az eredményeket!

Tanfolyamok, képzések

 • Fejlesztés és korrepetálás (életkor: 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10)

  Ideges, koncentráció hiányos, nyugtalan a gyermeked? Nem tudod, hogy hogyan készítsd fel az iskolai feladatokra? A KIZ-ben nyugodt körülmények között, kis létszámú csoportokban, személyközpontú fejlesztéssel, segítjük a gyerekeket. A nyelvelsajátítás mellett sok érdekes programmal, tapasztalatra épülő ismeret közvetítéssel, fejlesztő projektekkel várjuk gyermekedet.
  Kulcsszavak: fejlesztés, korrepetálás

  Tovább...

 • Fejlesztő foglalkozások (életkor: 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12)

  Ideges, koncentráció hiányos, nyugtalan a gyermeked? Nem tudod, hogy hogyan készítsd fel az iskolai feladatokra? A KIZ-ben nyugodt körülmények között, kis létszámú csoportokban, személyközpontú fejlesztéssel, segítjük a gyerekeket. A nyelvelsajátítás mellett sok érdekes programmal, tapasztalatra épülő ismeret közvetítéssel, fejlesztő projektekkel várjuk gyermekedet.
  Fejlesztő foglalkozások, hogy év végére a gyermek bizonyítványa még jobb legyen!

  Egymásra épülő tanulási módszerek segítségével kibontakoztatjuk a tanuláshoz szükséges készségeket és képességeket, melyekkel a gyermek egész személyiségét fejlesztjük, a gyermekek már meglévő erősségeire építve.

  egyéni és csoportos fejlesztő foglalkozások
  személyre szabott tanulási technikák
  motiváció és önbizalom erősítés
  koncentrációs képesség fejlesztés
  német és magyar nyelvi fejlesztés
  Kulcsszavak: ideges, koncentráció, nyugtalan, fejlesztés

  Tovább...

 • Iskolás német (életkor: 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14)

  Szeptembertől indulnak kommunikáció központú német nyelvi Finki csoportjaink. Iskolás csoportjainkban is törekszünk a gyermekben rejlő lehetőségek kiteljesítésére, nyílt oktatási módszereket alkalmazva, a gyermek egész személyiségfejlődésére figyelve. Olyan környezetet biztosítunk a gyermekek számára, melyben jól érzik magukat, így ösztönözzük kíváncsiságukat, tanulni vágyásukat. . Nálunk a gyerekek természetes körülmények között tanulják a második nyelvet, így még jobban kinyílik számukra a lehetőségek világa.

  Finki 2, első másodikosoknak, játékos kezdő németórák
  Finki 3, második és harmadikosoknak német írással olvasással ismerkedünk a játékok és a dramatizálás mellett.

  További csoportokat indítunk igény szerint minden iskolás korosztály számára. Csoportok létszáma 4-8 fő
  Kulcsszavak: német, iskola

  Tovább...

 • Ovis német (életkor: 3, 4, 5, 6, 7)

  Óvodás csoportjainkban különösen törekszünk a gyermekben rejlő lehetőségek kiteljesítésére, a gyermek egész személyiségfejlődésére figyelve. Olyan környezetet biztosítunk a gyermekek számára, melyben jól érzik magukat, így ösztönözzük kíváncsiságukat, tanulni vágyásukat. . Nálunk a gyerekek természetes körülmények között tanulják a második nyelvet, így még jobban kinyílik számukra a lehetőségek világa.
  Finki 1, kezdő német óvisoknak és elsősöknek.
  Finki 2, óvisoknak és első másodikosoknak, akik már kicsit tanultak, tudnak németül.
  Kulcsszavak: német, óvoda

  Tovább...

 • Tanulószoba (életkor: 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14)

  Alsós és felsős iskolás csoportjainkban délután támogatjuk a gyerekeket a házi feladatok önálló megoldásában. Személyre szabott fejlesztéssel segítjük a fejlődésüket. A csoportok létszáma maximum 5 fő.
  A KIZ-ben, lehetőséget biztosítunk egyéni tanulás támogatásra is, valamint az alap foglalkozásokon kívül további foglalkozásokra is. A kisebb gyerekeket kérésre az iskolából a Kinderzentrumba szállítjuk, ezzel megkönnyítve a dolgozó szülők helyzetét, hogy munka után többet lehessenek gyermekeikkel.
  Kulcsszavak: tanulószoba, alsós, felsős

  Tovább...

GoodID

Összehasonlítás Az iskola városában, kerületében található többi azonos képzést nyújtó iskolák összehasonlítása.
A távolság alapú keresésnél légvonalban számoljuk a távolságot.

Hasonló intézmények a közelben

Értékelések szülőktől, információk az intézménytől

 • Még nem érkezett szülői értékelés. Legyél Te az első!

Mondd el a véleményed! Értékeld az intézményt!

Cikkek

Támogatási lehetőségek

Ajánlások a közelben

Térkép

Képek és videók

Versenyeredmények Különböző országos és körzeti versenyeken elért eredmények; társadalmi, helyi közösség számára fontos díjak.

 • Még nem töltöttek fel adatot
Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés