Barion Pixel

Canon vagy HP patronokkal könnyebb a nyomtatás az online tanulás során

2021.01.05.

Sokan élnek abban a tévhitben, hogy az online tanuláshoz csak egy számítógép és internetkapcsolat kell. A gyakorlat azt mutatja, hogy az elmúlt néhány hónapban rendkívül megnövekedett az igény az otthon használható nyomtatókra és persze a hozzájuk tartozó patronokra is.

Számos általános iskolásnak van szüksége különféle készségfejlesztő feladatokra az iskolai munkafüzeteken kívül is, amit eddig a legtöbb esetben az iskolák biztosítottak a lurkóknak. A legtöbb szülő emiatt most igyekszik ezt maga biztosítani a gyermekének.

Nyomtatóval egyszerűbb az otthoni tanulás

A jelenlegi helyzetben sokan kényszerültek ideiglenesen vagy akár véglegesen is átállni az otthoni tanulásra, amely igen nehézkes tud lenni akkor, ha nincs otthon egy megbízható nyomtató.

Amennyiben Canon nyomtatónk van, akkor például egy Canon 545 XL patron segítségével gyönyörű nyomtatási képeket tudunk készíteni például:

• Ábrákról

• Rajzokról

• Kifestőkről

• Gondolkodtató vagy logikai feladatokról is.

Egy minőségi nyomtatóval számos foglalkoztató feladatot tudunk kinyomtatni a gyerkőcöknek, így érdemes mindig minőségi patront választani, hogy tökéletes legyen a nyomtatási eredmény. 

A kicsiknek kifestőket, a nagyoknak képességfejlesztőket nyomtassunk

Amennyiben otthon HP nyomtatónk van, tökéletes választás hozzá egy HP 650 patron, ami kiváló nyomtatási képet fog biztosítani még akkor is, ha naponta 50-100 oldalt kell nyomtatnunk.

Szerencsére az internet segítségével percek alatt tudunk letölteni az internetről kifestőket az alsós gyerkőcöknek, érdekes logikai feladatokat pedig a felsős diákoknak.

Ne csak magyarul, angolul, németül, franciául is keressünk az interneten

Szerencsére ma már nemcsak a magyar készségfejlesztő feladatok közül tudunk válogatni, hanem számos angol, német, francia, olasz, spanyol nyelvű oldalról is tudunk értékes feladatlapokat letölteni ingyenesen. Így otthon is tudjuk tanítani a gyerkőcöket legalább egy idegen nyelvre.

Mivel a legtöbb tévés műsor szinkronos, így a legtöbb diáknak nincs sok esélye ezen a médiumon keresztül idegen nyelvet tanulnia.

Nagyon fontos emiatt, hogy az otthoni tanulás során hozzá tudjanak férni a lurkók az idegen nyelvű feladatokhoz papíron is.

A fotó forrása:
Standret / Shutterstock.com

Fizetett partneri együttműködés

 

Cikkek

Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés