Barion Pixel

Kis Zseni a kézzel fogható matematika

2022.01.19.

Kis Zseni a kézzel fogható matematika

Mert lehet játékos is és szerethető a matematika!

Tanfolyamunkon az abakusz segítségével számolnak a gyerekek ezáltal sokkal könnyebben érthetővé válik nekik a tízes átlépés, a számok bontása 10-ig műveletekben alkalmazva is és természetesen az összeadás, kivonás és az osztás szorzás. A mentális számolásnál pedig az agyukat dolgoztatjuk meg, így fejlődik a logikus gondolkodásuk, koncentrációjuk, figyelmük és még az intelligenciájuk is! 

Egyedülállóan a Kis Zseniben fejlődik ennyi készség, képesség egyszerre. 
Az országban már 48 helyszínen várjuk a 4-12 éves gyerekeket tanfolyamainkon amik hétköznap délután vagy hétvégén vannak. 

Bővebb információ az országban található iskolákról az alábbi oldalon található: 

Kis Zseni Iskolák országszerte

Foglalkozásaink kis csoportban zajlanak és differenciáltan. Nálunk minden gyermek a saját képességeihez mérten fejlődik.

 

Besokalltál abból, hogy állandóan azt hallod gyermeked gyenge matekból? Korrepetálásra lenne szüksége? Nehezen koncentrál az órán?
Ne aggódj mi tudjuk, hogy a gyerkőcnek megy az a bűvös számtan, csak meg kell találni a megfelelő módszert a könnyebb megértéshez, vagy esetleg gyors a tempó a matematika órán, és a gyereked le van maradva. Mindannyian tudjuk, hogyha egy gyermeknek nem lesznek meg az alapok matematikából, akkor az az egész életére, tanulmányaira hatással lesz.

Óvodás gyermek szülőjeként szeretnéd ha gyermeked olyan előnyre tenne szert amit tud kamatoztatni később az iskolában a tanórákon is? Szeretnéd megkönnyíteni gyermeked számára az iskolakezdést?
Az elemi számolási készség az óvodáskor egyik legalapvetőbb készsége, ami az általános értelmi fejlődésben és a matematika tanulásban is fontos szerepet játszik. Iskolakezdésre csak kb. a gyerekek fele rendelkezik olyan számolási készséggel, hogy sikeresek legyenek a matematika tanulásban. Pedig a gyerekek másik fele is ugyanazt fogja tanulni! Ha ők nem kapnak segítséget, akkor hátrányuk tovább nőhet, és behozhatatlan mértékűvé válik. 

Nálunk a tanfolyamainkon ezt a biztos alapot sajátítják el a gyerekek jókedvűen, játékosan így magabiztosan fog menni nekik a matematika, és sikerrel, önbizalommal teve jönnek majd haza nap mint nap az iskolából.

Szeretettel várunk minden érdeklődő szülőt és gyermeket februárban induló tanfolyamainkon. 

Bővebb információ és beiratkozás: 

Online bejelentkezés

 

Kis Zseni matek stressz nélkül!

"Gyerekeknek, akik megváltoztatják a világot!”

kiszseniiskola.hu

 

Fizetett promóció

 

Cikkek

Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés