Barion Pixel

Összehasonlítás Kedvenceimhez rakom és értesítést kérek Intézmény igénylése

2330 Dunaharaszti, Nádor u. 48.
E-mail
Képzésforma:fejlesztő

Az értékelésekből eddig gyűjtött pontok száma: Még nem kapott szülői értékelést, legyél Te az első!

A BABSZEM JANKÓ MŰVÉSZETI ÉS KÉPESSÉG FEJLESZTŐ TANODA szeretettel vár minden gyermeket, aki szeret énekelni, táncolni, tornázni, kedveli a meséket, bábokat, szívesen kézműveskedik, vagy akár kipróbálná a judot.
Várjuk az iskolába készülő gyermekeket is, hiszen számukra remek lehetőség az iskola előkészítő.

Tovább...

Plakát nyomtatás: Mutasd meg az iskola eredményeit! Nyomtasd ki és tedd ki az eredményeket!

Tanfolyamok, képzések

 • Ének-zene foglalkozás (életkor: 3, 4, 5)

  -Énekeljünk, énekeljünk…- kezdődik egy guzsalyasba csalogató magyar népdalunk. Hallom az összekapaszkodó, énekre ridázó gyerekek szépen csengő hangját. Mennyire felszabadító, biztonságot adó, gyönyörű érzés az együtténeklés! Hosszú évtizedeken át megtapasztalhattam az ilyen örömteli pillanatokat, mert fiatal leánykoromtól kezdve nyugdíjba vonulásomig professzionista kórusokban énekeltem, világot jártam hivatásomnál fogva, és szebbnél szebb koncerttermekben, templomokban a világ legkiválóbb művészeivel és karmestereivel végeztem szerényen a munkámat.
  Horváthné Kopjás Éva vagyok, 2000. szeptemberétől 2013. év végéig a Dunaharaszti Zeneiskola szolfézstanára voltam és mellette tanítottam az óvodásokat énekelni.
  Heti egy alkalommal 45 perces énekfoglalkozást fogok tartani a Babszem Jankó művészeti képességfejlesztő tanodában. Örömmel teszek eleget a felkérésnek, mert a korábbi években már megtapasztaltam az ott folyó színvonalas szeretetteljes nevelést.
  Kedvet szeretnénk csinálni a gyerekeknek az énekekre, az ének szeretetére, azok megtanulására és eljátszására. Ezek magyar gyermekdalok, műdalok, jeles napi és ünnepnapi énekek lesznek. Elsődleges lesz a ritmusérzék fejlesztése, a dallam tiszta éneklése, a szövegük helyes megértése. Segítségünkre lesz egy-egy hangszer: furulya, facimbalom, ütőfák, xilofon, triangulum és elsősorban én az éneklésemmel. Szeretnék művészi értékeket átadni a gyerekeknek, mert mint Kodály tanár úr is int bennünket, pedagógusokat - ”A 3-5 éves gyermek benyomásai életre szólók, amit akkor beléjük oltanak, élete fogytáig nem feledi.„
  Szeretettel várjuk ezekre az alkalmakra a gyermekeket!
  Horváthné Kopjás Éva
  Kulcsszavak: ének, zene

  Tovább...

 • Hastánc (életkor: 5, 6, 7, 8, 9, 10)

  Gyenge Lívia vagyok, hastáncoktató. 10 évvel ezelőtt ismerkedtem meg a hastánccal és azonnal megragadott a hangulata és a mozgás sokszínűsége. Sikeresen bekerültem egy tánccsoportba ahol rendszeresen jártunk fellépésekre. Néhány évvel később páran saját csoportot alapítottunk és a fellépéseink száma egyre nőtt.
  Utána kezdtünk el gyerekekkel is foglalkozni akik az előadásainkon is részt vettek.

  Folyamatosan fejlesztve önmagam több műfajt is elsajátítok latin és revü stílusban.

  - fejleszti a ritmusérzéket, mozgáskoordinációt
  - szép tartást biztosít
  - tornáztatja a gerincet
  - kecses mozgásra, testtudatosságra tanít
  - remek szórakoztatás az egész családnak
  - egymásra való figyelmet tanít a csoportos táncok révén
  - a gyermekekben felkelti az érdeklődést a keleti zene és tánc világára, ezen keresztül egy a miénktől - eltérő kultúra megismerésére, mely a jövőben segíti toleránsabb felnőtté válásában
  - önbizalom növelő hatású a koreográfiával megélt sikerélményen keresztül

  Kitűnő kiegészítés akár balett- és művészi torna elfoglaltság mellett, akár egyedüli táncos programként. Cél a mozgás öröme, a zene és ritmusok megszerettetése, a kreativitás fejlesztése, különböző hangszerek és eszközök megismerése, színpadi tapasztalat szerzése játékos formában egy családias közösségben.
  Kulcsszavak: hastánc

  Tovább...

 • Hip-hop tánc (életkor: 6, 7, 8, 9, 10)

  A hip-hop tánc stílus a legkedveltebb irányzat a mai modern táncok között! A legtöbb klipben is ennek az irányzatnak hódolnak! Mindenkinek ajánlom aki szereti a modern zenéket és érdekli ez a stílus irányzat!
  Kulcsszavak: hip-hop, tánc

  Tovább...

 • Iskola előkészítő óvodásoknak (életkor: 5, 6, 7)

  Sok szülőben felmerülnek ezek és más hasonló kérdések, akiknek gyermeke a következő tanévben első osztályos lesz.

  Szükséges? Igen, mert segítséget nyújt az óvoda-iskola átmenet közötti időszak előkészítésében, megkönnyíti a leendő elsősök beilleszkedését, felkészítését e meghatározó életszakaszba történő lépésükkor.

  Hasznos? Igen, mert az óvodában kialakított módszerekre, szokásokra építkezve, játékos formában előkészítve történik meg a sikeres, kudarcmentes iskolai tanuláshoz szükséges alapozás.

  Van értelme? Igen, mert a foglalkozásokon a gyermek elsajátítja a tanulás képességét, megtanul koncentrálni, kreatívan és logikusan gondolkodni, érdeklődővé válik, ismeretei és szókincse gyarapszik.
  Fontos az alapvető viselkedési formák elsajátítása, fejlesztése, amelyek az iskolai életbe való beilleszkedést elősegítik. Az előkészítő foglalkozások során fejlődik a gyerekek értelmi képessége (megfelelő beszéd, pontos kifejezőképesség, helyes mondatalkotás, szókincs, számosság, mennyiség, relációk, testséma, irányok…), szociális érzékenysége (társakkal való kapcsolat, siker, kudarctűrő képesség…), vizuális képessége.
  Összefoglalva, rendkívül fontos a felsorolt képességek fejlesztése ahhoz, hogy az iskolakezdés zökkenőmentes legyen és a gyermek megfelelő tudás birtokában kezdhesse meg iskolai tanulmányait.
  Az előkészítő foglalkozások heti 1 alkalommal 45 perces órák keretében kerülnek megtartásra. Az órákat Lindner Erzsébet a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola tanítónője tartja.
  Szeretettel várom az érdeklődő Szülőket és Gyermekeiket!
  Kulcsszavak: iskola előkészítő

  Tovább...

 • Judo oktatás (életkor: 5, 6, 7, 8, 9, 10)

  Magamról:
  Vén Zoltán vagyok, testnevelés szakos tanár. 1989 óta judozom és 8 éve oktatom is a judot. Jelenleg a Hunyadi János Német Nemzetiségi Általános Iskolában testnevelést és judo alapú testnevelést tanítok. A Dunaharaszti Judo Club elnöke és edzője vagyok.

  A judoról:
  A judo mozgásanyaga, mint testnevelési rendszer Japánban bizonyította legtisztábban életképességét. J. Kano az általa kidolgozott sportágat és mozgásanyagot úgy jellemezte, hogy nem csak a fizikai, testi fejlesztést biztosítja, hanem a szellemet is neveli, a teljes személyiséget fejleszti.
  A judo olyan képességek kifejlesztését kívánja, mint az erő, a gyorserő, állóképesség, ügyesség, lazaság, küzdőképesség, gyors cselekvőképesség, fájdalomtűrés, akaraterő, teherbíró képesség, önfegyelem, az ellenfelek tisztelete félelem és lebecsülés nélkül, bátorság, ritmusérzék stb. mely képességek a későbbiekben, az iskolában is segíthetnek a gyerekeknek az előrehaladásban.
  A judo mozgásanyaga olyan tudást ad, amely a magánéletben is jól hasznosítható. Ilyen például az esés technikájának megtanítása, mely komoly sérülésektől védheti meg a gyerekeket. Az edzéseken tanított alapvető önvédelmi ismeretanyag elsajátítása nyugodtságot, magabiztosságot biztosít.
  A szabályos, közvetlen test-test elleni küzdelem a minimálisra csökkentheti a gyerekek fiatalkori „agresszivitását”.
  Kulcsszavak: judo

  Tovább...

 • Mese, vers, bábozás, bábjáték, bábkészítés, szerepjátékok (életkor: 5, 6, 7, 8, 9, 10)

  Xantus Barbara vagyok színésznő. filmszínésznő, szinkronszínész, énekesnő. ELTE bölcsészkarán francia – magyar szakon végeztem, majd Gór-Nagy Mária Színi tanodájában végeztem el a színművészeti iskolát. Több éven keresztül a Székesfehérvári Vörösmarty Színház társulatának tagja voltam. Hivatásomból adódóan nagyon szeretem a verseket, meséket, és ami számomra a legkedvesebb, a színész mesterséget. Több éve tartok gyerekeknek színjátszó és drámaszakkört Budapesten. Immáron negyedik éve tartom Dunaharasztin a színjátszó szakkört a Laffert Kúriában. Fontosnak tartom, hogy a gyerekekben rejlő tehetség feltétlen kibontakozzon, hiszen a művészet, vagy bármely más tehetség gondozás egy egész életen át meghatározhatja a gyermekek fejlődését, tudását, képességeit, segít bemutatni egy teljesen más világot, amitől boldog kiegyensúlyozott felnőtt válik belőlük. Mint színésznő, pedagógus, és nem utolsó sorban édesanya igen fontosnak tartom a gyermekkorban kialakuló beszédet. Amikor a beszédfejlődés elért egy bizonyos fokot, a gyermek spontán tanulására bízzuk a beszédészlelésben, és értésben szerepet játszó képességek fejlődését, amely optimális esetben elegendőnek látszik. Meggyőződésem, hogy az óvodás korban alkalmazott beszédhallás, figyelem, emlékezetnevelés illetve beszédmotórium fejlesztése ennek kapcsán a magyar nyelv hangjainál a megkülönböztető jegyek tudatosítása felkészíthet az írás-olvasás zökkenőmentes elsajátítására. Mindazon gyerekeket várom a tanodába, akik szeretik a meséket, verseket, szeretnek játszani, és nem utolsó sorban szeretik a bábokat, bábszínházat. A foglalkozások során előtérbe kerülnek a szép magyar népmesék, magyar költőink ismert versei, és a mai kortárs költők írásai, melyeket diafilmen is megnézünk. Ezen kívül alkalmanként elhozom magammal a Família kft sorozatból jól ismert nagypapámat, Baranyi Lászlót „Laci bácsit” aki gyönyörű meséket hoz a gyerekeknek.


  A nevem Inczéné Molnár Ágnes,gyerek könyvtáros, emellett népi játszóház vezető és népi kézműves. Nekem a mese,a játék és a kézműveskedés egyformán kedves. Többféle természetes anyaggal dolgozom:gyékénnyel,csuhéval,gyapjúval,textillel stb, de szívesen használom a papírt is, hiszen az egyik legismertebb alapanyag a gyerekek körében. A bábok készítésében igyekszem mindegyik anyagot bevonni,akár önállóan,akár egymással kombinálva,mindig az adott meséhez és a gyerekek életkorához alkalmazkodva.

  Szeretettel várunk minden kedves gyermeket, akik szeretnek kézműveskedni, de azokat is akik kedvet kaptak hozzá és szívesen kipróbálnák, szeretik a mesék, versek birodalmát, szeretnek játszani, beszélgetni, szívesen megszólaltatják a saját maguk által készített bábot.

  A foglalkozásokon egy-egy mese, vers elmesélése után kezdünk bele a különböző bábok készítésébe. A bábokat különböző technikákkal, egyéni kivitelezésben fogjuk elkészíteni, többféle alapanyag kombinációjával, természetesen korosztályhoz igazodva.
  Kulcsszavak: mese, vers, bábozás, bábjáték, báb, szerepjáték

  Tovább...

 • Néptánc (életkor: 5, 6, 7, 8, 9, 10)

  Nevem Dénes Zsolt, 1973-ban születtem Gyöngyösön. 1991-ben végeztem az Állami Balett Intézet néptánc szakán. Táncosként 1991-2007-ig tagja voltam a Novák Ferenc által vezetett Honvéd együttesnek. 16 év alatt az együttessel a hazai előadásaink mellett mintegy 36 országban vendégszerepeltünk Európában és Európán kívül egyaránt. 2008-tól a Nemzeti Színház állandó vendége vagyok táncosként. Koreografáltam a János vitézben, valamint a Magyar ünnep című darabban. 2007-ben végeztem a Magyar Táncművészeti Főiskolán 2007 óta óvodásokat, iskolásokat valamint felnőtteket oktatok.

  Miért is jó néptáncot tanulni?

  A foglalkozások célja: megismertetni és megszerettetni a résztvevő gyerekekkel a magyar népi kultúra alapjait képező zenei és mozgásos hagyományokat. A néptánc által a gyermekek ritmusérzéke és koordinációs képessége fejlettebbé válik, közösségformáló ereje kapcsán érzelmileg gazdagabbak, értelmileg fejlettebbek lesznek.
  Kulcsszavak: néptánc

  Tovább...

 • Színpadi show és musical tánc (életkor: 5, 6, 7, 8, 9, 10)

  Bíró Anett vagyok, 4 éves koromban kezdtem el foglalkozni a tánccal. Ekkor a balett és a jazz balett alapjait tanultam meg. A későbbiekben a versenytánc és a hip-hop stílusban is képeztem magam. 2007-ben a Semmelweis Egyetemen szereztem meg a táncoktatói végzettségemet. Ezután a székesfehérvári és a békéscsabai színházban is volt szerencsém számos darabban táncosként dolgozni. Kipróbálhattam magam külföldön is, több hónapig dolgoztam Indiában és Jemenben ahol nagyszabású produkciókban táncoltam. Jelenleg több hazai városban is tanítok hip-hop-ot, show és musical táncot.

  Színpadi-musical tánc:5-6 éves kortól

  A színpadi-musical tánc egy nagyon sokszínű műfaj amivel megismerkedhetnek az érdeklődők, ugyanis ez a stílus különféle táncok alapjainak érdekes és izgalmas keveredése koreográfiákba foglalva. Ilyen például a balett,a jazz balett, a moderntánc, latin táncok,színpadi mozgás! Mindenkinek ajánlom akit nem csak egyfajta tánc stílus érdekel hanem szeretne belekóstolni többféle műfajba és érdekli a színház és a musicalek világa. Az izgalmas koreográfiák,a nagyszerű zenék és a jó hangulat garantált.
  Kulcsszavak: színpad, musical, tánc

  Tovább...

 • Tartásjavító játékos torna (életkor: 5, 6, 7, 8, 9, 10)

  Lindner Erzsébet tanító, óvodapedagógusi/tanítói szakos gyógytestnevelő (ELTE)- kiváló minősítés Szakmai gyakorlatomra a Kerekerdő Óvodában tettem szert, Pappné Gazdag Zsuzsanna kiváló gyógytestnevelőnél.
  Akiknek ezt a tornát ajánlom: mindenkinek, aki szeret mozogni, mozgásszervi elváltozások esetén, helytelen testtartás, gerincdeformitás, mellkasi elváltozás, alsó végtagelváltozás (lábboltozat süllyedés), belgyógyászati betegségek esetén, obesitas (elhízás).
  A torna elsődleges célja a tartásjavítás, a tartáshibák és a lúdtalpasság kialakulásának prevenciója, a gyógytestnevelésben alkalmazott gyakorlatok megismertetésével, mely mindig játékos formában történik. A foglalkozások során a játékosságra törekszem a gyerekek életkori sajátosságainak figyelembevételével. A játék szerepe a gyermek alapvető- és elemi szükséglete, melynek hatására szívesebben gyakorol bármilyen mozgásformát, amely kedvezően befolyásolja és segíti az egészséges személyiségfejlődésüket és mozgáskultúrájuk kialakulását.
  A tornák állandó felépítését képezik a helyes testtartást megéreztető, a mobilizáló, a nyújtó- és erősítő, a lábboltozatot fejlesztő, valamint a légző gyakorlatok. A gyakorlatok alkalmazása: bevezető játék, járás- és futásgyakorlatok, utánzó mozgások, tartásjavító gimnasztikai gyakorlatok különböző szerekkel (babzsák, karika, labda, kis szék, párna, tornapad, tornabot, bordásfal), levezető játékok. Az egyes feladatok közé illesztem be a különböző légző gyakorlatokat. Foglalkoztatási formák: egyéni, páros, csoportos.
  Szeretettel várom az érdeklődőket:
  Lindner Erzsébet
  Kulcsszavak: torna, tartás

  Tovább...

GoodID

Összehasonlítás Az iskola városában, kerületében található többi azonos képzést nyújtó iskolák összehasonlítása.
A távolság alapú keresésnél légvonalban számoljuk a távolságot.

Hasonló intézmények a közelben

Értékelések szülőktől, információk az intézménytől

 • Még nem érkezett szülői értékelés. Legyél Te az első!

Mondd el a véleményed! Értékeld az intézményt!

Cikkek

Támogatási lehetőségek

Ajánlások a közelben

Térkép

Facebook

Képek és videók

Versenyeredmények Különböző országos és körzeti versenyeken elért eredmények; társadalmi, helyi közösség számára fontos díjak.

 • Még nem töltöttek fel adatot
Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés