Barion Pixel

Általános iskolák összehasonlítása

2022.01.04.

Iskolaválasztásnál sok szempontot kell figyelembe venni a tárgyi feltételektől a tanárokon át a gyermekünk személyiségéig. A döntés sokszor nagyon nehéz. Most ebben szeretnénk egy kis segítséget nyújtani egyedülálló iskola összehasonlító szolgáltatásunkkal.

Tedd a "kosarunkba" a kiválasztott iskolákat

Keresd meg oldalunkon a kiválasztott iskolát és a keresési listában vagy az iskola adatlapján kattints az Összehasonlítás gombra.

Hasonlítsd össze a legjobbiskola index és az értékelések alapján

A képernyő jobb oldalán megjelenik összehasonlító ablakunk, ahol az iskolák (maximum 4) összegyűjtése utána az Összehasonlítás gombra kell kattintani.

Összehasonlításhoz ajánlott asztali számítógép, laptop vagy tablet használata. A kiválasztott iskolák nevei a képekre egérrel mutatva jelennek meg. Az összehasonlítások külön oldalon jelennek meg.

Az iskola alapadatai mellett megtalálod eredményeit és a kapott értékeléseket minden kategóriában, akár 100+ szempont alapján!

Gyűjtsd az értékeléseket!

Az iskola iránt érdeklődő szülők akkor kapnak minél teljesebb képet, ha egy iskolához minél több értékelés érkezik. Ha ismered már az iskolát, akkor töltsd ki Te is a kérdéseket!

Jelöld kedvencednek az iskolát

Iratkozz fel az iskolával kapcsolatos értesítésekre úgy, hogy kedvenceidhez rakod. A kedvencek listáját a személyes profilodon tudod szerkeszteni a jobb felső sarokban.

 

Foto: Unsplash/Jakob Rosen

 

Cikkek

Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés