Barion Pixel

Bakancsok kicsiknek – tekintsük át a legújabb modelleket

2022.10.15.

Az ősz és a latyakos idő beköszöntével már nem elég egy egyszerű vászoncipőt ráadnunk a csemeténkre. Valami olyat kell találni, ami elég strapabíró és meleg ahhoz, hogy a kicsik még a legnagyobb fagyokban is komfortosan érezhessék magukat. Az alábbiakban bemutatjuk a legújabb bakancstrendeket.

Klasszikus szépségek a kicsiknek is

A klasszikus formájú túrabakancsok soha nem fognak kimenni a divatból. Ezek a lábravalók pedig igazán aranyosan állnak a kicsik lábán is. A különféle szép, barna árnyalatú kicsi bakancsok igazán kedvesen mutatnak szinte mindenféle kis ruhához és őszi kabátkához. Ráadásul tökéletesen védik a kicsik lábát a hidegtől, és nem is fognak csúszkálni bennük. Egy ilyen lábbelit akkor is érdemes rájuk adni, ha kirándulni megyünk velük, és egyébként nem nagyon térünk le a biztonságos, latyakmentes útvonalról. Az ilyen kislány bakancs mindig jól jön ezekre az esetekre és ráadásul még kora tavasszal is tökéletes választás lehet az oviba vagy az iskolába. Hogyan válasszuk ki a megfelelő bakancsot? Ebből a szempontból a minőséget egyáltalán nem szabad elhanyagolni. A kicsik szervezete ugyanis nagyon gyorsan fejlődik, emiatt egy rosszul megválasztott lábbeli akár tartós sérülést is okozhat nekik. A minőségi bakancs azonban olyan talprésszel rendelkezik, amely kifejezetten a kicsik fejlődő lábát szem előtt tartva készült. Kényelmes, elvezeti az izzadtságot és jól szellőzik. Ezen kívül a talpakra is érdemes kitérni. A minőségi bakancs talpa egyáltalán nem csúszik, még jeges utakon sem. Nem túl merev, de nem is túl puha, ezért megfelelően tartja a lábakat a hideg időben is. Ezen kívül nem lehet nagyon vékony a talp, mert abban már fázna a csemeténk lába.

Vagány katonai stílusú bakancsok

Az idei trendek közé szinte a semmiből robbantak be a katonai surranó stílusok, bakancsok. Ezeket nem csak a felnőttek számára készülnek, hanem a legkisebbeknek is egészen cuki kis surranókat szerezhetünk be. Az ilyen bakancsok általában magasszárúk, tehát nagyon jól fogják a bokát, kényelmesek és megfelelően bordázott talppal rendelkeznek. Mivel nincs kifejezetten túrabakancs kinézetük, ezért tökéletesen alkalmasak olyan ruházathoz, amihez a visszafogottabb cipő dukál. A magas szárat könnyedén elrejti a nadrág, az ilyen bakancs pedig ilyenkor pontosan úgy néz ki, mint egy strapabíróbb félcipő. A kislányoknak szánt surranók között azonban nem csak tipikus, egyszínű fazonok kaphatóak. Jócskán akadnak különféle színes, mintás darabok, amiket kislányunk imádni fog.

Bájos, mintás lábravalók

Az idei szezon bakancsai között bőven akadnak különféle színes modellek. Ez most nagyon népszerű a felnőtt- és a gyermekcipőknél is. A kis hercegnőnk számára színpompás bakancsokat választhatunk, amiben igazi tündérnek érezheti majd magát. Például a Tom Tailor vagy a Primigi által forgalmazott színes, mintás és csillámos bakancsok szinte biztos, hogy kislányunk első számú kedvencei lesznek. Az ilyen bakancsokból pedig bőven akad kínálat a CCC webáruházában, ahol akár a csemeténkkel együtt kiválaszthatjuk a megfelelő modellt. Ezen kívül élőben is felpróbálhatjuk akármelyik CCC üzletben őket.

Promóció

 

Cikkek

Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés