Barion Pixel

Miért jó a nyalókás antigén gyorsteszt iskolások számára?

2021.10.31.

A koronavírus-járvány korszakában az iskolába való visszatérés újkeletű aggodalmakat generált a szülők és az iskolai dolgozók számára. Az iskoláknak a szülőkkel karöltve meg kell teremteni az egyensúlyt a gyermekek oktatási, szociális és érzelmi szükségletei, valamint a nebulók és az alkalmazottak, illetve a családok egészsége és biztonsága között a fejlődő COVID-19 világjárvány közepette.

Tisztában kell lennünk vele, hogy legszigorúbb biztonsági protokollok ide vagy oda, sajnos így is előfordulhat, hogy foglalkoznunk kell bizonyos esetekkel, és újra és újra felütheti a fejét a koronavírus tesztelés elkerülhetetlen mumusa. De vajon muszáj, hogy ez riasztó legyen?

Lehet gyerekjáték a Covid-tesztelés?

Nem is csoda, hogy rengetegen idegesek a COVID-19 miatti kellemetlen orrváladéktesztek miatt, főleg ha azt a csemeték esetében kell elvégezni. Belegondolni is szörnyű. Viszont most egy könnyed mozdulattal hátradőlhetünk és fel is sóhajthatunk, mert a mintavétel ezentúl tényleg gyerekjáték lesz. Akár a suliban, akár otthoni környezetben szeretnénk kivitelezni, az innovatív nyalókás antigén gyorsteszt lehetővé teszi, hogy mindenféle probléma nélkül, egyszerűen és gyorsan, nyálminta alapján teszteljünk. Ezzel végre egy olyan eljárást megtestesítő eszközt birtokolhatunk, ami megoldást nyújt az iskoláskorú gyerkőcök és más speciális betegcsoportok frontján is. Az egylépéses antigén gyorsteszt az emberi nyálban jelen lévő koronavírus specifikus N antigének kvalitatív kimutatására szolgál a tünetek megjelenésének első hét napjában, és a korai diagnózis potenciáljában nyújt ideális segítséget. A covid antigén gyorsteszt használatával 15 perc alatt egyszerűen kimutatható, hogy a koronavírus-fertőzés fennáll-e jelenleg a lurkó szervezetében.

Hol tudom megvenni?

A segítség közelebb van Önhöz, mint gondolná. A Carbon Medical webshopjában pár kattintással könnyen hozzájuthat a koronavírus tesztekhez, és egy munkanapos szállítással már Önnél is lehet. Rendelje meg most, és ajánlja a terméket a többi szülőnek, és persze a gyermek iskolájában is.

Fizetett promóció

 

Cikkek

Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés