Barion Pixel

Pályaorientációs fesztivál középiskolásoknak és egyetemistáknak

2019.11.03.

Az Y és Z generáció egyik legnagyobb kérdésében segít a Konnekt LIVE pályaorientációs fesztivál. 

Középiskolásokat és egyetemistákat várnak a legszemélyesebb pályaorientációs fesztiválra. Jön a harmadik Konnekt LIVE!

Hogyan lett Zacher Gábor toxikológus? Hogyan kereste az útját Kemény Dénes? Milyen hatással vannak a családi mintáink a pályaválasztásunkra? Milyen a hétköznapja egy rendezvényszervezőnek? Mit takar a UX kutató szakma? A Konnekt LIVE formabontó módon segít választ találni az Y és Z generációsok legnagyobb kérdésére: merre és hogyan tovább? 

Embereken van a fókusz

Szakmabörzék és állásbörzék mellett szükség van egy olyan rendezvényre, ahol az emberen van a fókusz. Ahol, ha a szakmájáról beszél valaki, abban ott van az odavezető kacskaringós út, a személyes motivációk, a kihívások vagy akár a kudarcok is. Erről szól a Konnekt LIVE - a pályaorientációs fesztivál, amit idén november 16-án harmadszorra rendezünk meg.

60 szakma képviselői egy helyen

Rendezvényükkel több mint 60 különböző szakmát képviselő fiatalt hoznak össze egy helyre, akikkel 400 diák egy egész nap folyamán szabadon beszélgethet a munkájukról, a mindennapjaikról és az ahhoz vezető útjukról. A résztvevők többek között könyvvizsgálónak, filmrendezőnek, sebésznek, építésznek, online marketing szakértőnek vagy akár egy kormánytisztviselőnek is feltehetik a kérdéseiket (a szakmák teljes listáját a honlapjukon találod). Őszinte kérdések, izgalmas sztorik és személyes példák segítik majd a diákok útkeresését.

Ismert emberek mesélnek életútjaikról

Mindeközben az előadóterem színpadán terítékre kerülnek fontos témák:

 Valamint reflektorfényt kapnak az igazán különleges életutak:

 

Pedagógusoknak és szülőknek is

A novemberi rendezvényre ismét várják a pedagógusokat és a szülőket! Középiskolásokkal foglalkozva kihívást jelenthet, hogy hogyan is lehet jól támogatni a diákokat a pályaválasztásukat illetően. Ehhez adnak segítséget egy 1,5 órás workshop során.

A pályaválasztás kérdése nemcsak a 18 éves fiatalokat érinti, tapasztalatuk szerint erőteljesen jelen van a huszonéves korosztály körében is. Épp ezért idén először az egyetemisták előtt is kinyitják a Konnekt LIVE kapuit. Sőt egy 1,5 órás vezetett workshop keretében az egyén szempontjából nézve a pályakezdés és a munkába állás kihívásaival foglalkoznak.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Részletes program: www.konnektlive.com 

Facebook eseményük: https://www.facebook.com/events/2497719436975123

Regisztráció: http://konnektlive.com/register

Email:

Helyszín: HubHub Budapest, Király utca 26., Budapest, 1061

Időpont: november 16. 10:00-17:00

 

Cikkek

Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés