Barion Pixel

Pályaválasztási mentorprogram a Konnektben

2021.09.21.

Mi a Konnekt mentorprogram?

A Konnekt Egyesületet 2015-ben alapítottuk. Első programunk a középiskolások
pályaorientációját segítő Mentorprogram volt, amely évről évre folyamatosan növekszik.

A KONNEKT Mentorprogram célja immáron hetedik éve, hogy középiskolásokat támogassunk abban, hogy megtalálják a számukra megfelelő pályát. Programunk segít abban, hogy valós információk, gyakorlati példák és személyes kapcsolatok által egy valósághoz közelebbi képet formáljanak a diákok az egyes szakmákról, iskolákról és képzésekről. 

A jelentkezés jelenleg is nyitott a 2021-22-es tanévre. Ehhez csupán egy kérdőívet szükséges kitölteni október 3-ig, ami itt érhető el.

További információt szeretnék!

Még nem tudod, mi érdekel igazán, de szeretnéd a kezedben tartani az irányítást? A KONNEKT Mentorprogram segít a pályaválasztásban!

Gondoltál már arra, milyen jó lenne egy-egy szakma rejtelmeibe jobban belelátni? Kipróbálni, milyen egyetemistának lenni? Úgy érzed, hogy szükséged van valakire, aki segít eligazodni a pályaválasztás útvesztőjében?

Jelentkezz hozzánk, ha:
- pályaválasztás előtt állsz,
- vállalod, hogy 2021. októbertől kezdődően hat hónapon át részt veszel a havi 3-4 találkozón (mentor-diák találkozó, csapattalálkozó, workshop stb.),
- Budapesten vagy Pest megyében élsz,
- nyitott vagy és szeretnél fejlődni.

Jelentkezési határidő: október 3.

Egy alkalmas tréning

Inkább egy 1 alkalmas tréning keretében szeretnél segítséget kapni ahhoz, hogy hogyan vágj neki a pályaválasztásnak? Esetleg szívesen kapnál egy rövid betekintést, mielőtt több hónapra elköteleződsz a Mentorprogram mellett?

HovaTovább? csapatunk neked is segít workshopján, ahol keretet kapsz a pályaválasztáson való tudatos gondolkozáshoz. A workshop egy rövid bemutatóból, interaktív feladatokból és beszélgetésekből áll.

Időpont: 2021. szeptember 28., 17:00-19:00
A workshop ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit itt tudsz megtenni.
Jelentkezési határidő: 2021.09.26.

Tudj meg többet HovaTovább? csapatunkról a https://www.knnkt.org/hovatovabb/ oldalon!

 

Cikkek

Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés